Сложните отношения между политическата класа и съдебната власт, всичко случващо се

...
Сложните отношения между политическата класа и съдебната власт, всичко случващо се
Коментари Харесай

Съдия Мирослава Тодорова: Войната между изпълнителната и съдебната власт днес е плод на многогодишно наслагвани проблеми

Сложните връзки между политическата класа и правосъдната власт, всичко протичащо се в този момент с основния прокурор, конфликта сред институциите, всичко това е един аспект на многогодишно разрастващ се проблем, който се трансформира в централен политически. Това е наслагвано от години.

Това съобщи в предаването " Офанзива “ по NOVA NEWS арбитър Мирослава Тодорова. Според нея институциите у нас не трябва да бъдат използвани като бухалки. " Сега няма доста огромна разлика отпреди, тъй като институциите не са се трансформирали. Управляващите във всяка една страна се проверяват мъчно, без значение дали тя е мафиотизирана или демократична ", означи Мирослава Тодорова.

" Възможно е арбитър да проверява основния прокурор, само че това не е задоволително. Главният прокурор не би трябвало да се избира от Народното събрание. Не е и гаранция, че всеки един прокурор може да го проверява ", съобщи съдията позицията си по повод опцията за следствие на основния прокурор. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР